Tankar från Provenceresan

Här följer några tankar från Ingegerd och Anders som var med på Provenceresan tillsammans mer vår ciceron Jan Holmström.
Välkomna tillbaka till Go Slow Travel!


Vill börja med att säga att det var en väldigt trevlig vecka, som vi kommer att minnas länge.

Allting fungerade jättebra med flyg och möte på flygplatsen. Boendet som vi kom till var väldigt trevligt. Rummen och framför allt vårt duschrum var helt suveränt. Ann-Marie och Bernhard var ett mycket bra värdpar och det kändes lite som om vi var och hälsade på hos dem.


Omgivningarna runt Juvenal bjöd på många vackra vyer och för oss, som inte tidigare varit i södra Frankrike, var det ett nytt landskap.

Janne tog väl hand om oss hela tiden och vi hade som du säkert vet en mycket innehållsrik vecka.

Vi hade kanske förväntat oss lite mer av matlagningen, men dels blev det lite knappt om tid att laga mat med Ann-Marie, så det mesta hade hon gjort själv. Vi tror nog inte heller att hon hade så lätt att sätta oss i arbete och att lära ut. Matlagningen med Janne var rolig och kvällen när vi lånade köket och lagade lite enkel mat och åt i köket blev lite annorlunda och väldigt trevlig.

Vi var nöjda med de förbeställda måltiderna, särskilt den sista middagen som var mycket god. Janne var också väldigt bra på att hitta små uteserveringar för våra luncher där vi åt gott.

Att besöka Mont Redon och se deras moderna vintillverkning var lärorikt. Eftersom vi inte kan så mycket om viner, kan jag säga att vi lärde oss mycket nytt under veckan.

Så ett stort tack för ett bra arrangemang. Vi har rekommenderat denna typ av resor till flera av våra bekanta.

Med vänlig hälsning,

Ingegerd och Anders