Sabine Rosén har känslan i fingertopparna


När jag stiger in till Sabine på Frejgatan i Stockholm fylls jag av ett fridfullt lugn. Dofter som lavendel och rosor omringar mig. Det varma och välkomnande bemötandet återspeglar det som jag snart kommer att få uppleva på massagebänken. Hon läser min rygg som en öppen bok och hittar de ömma punkterna på några sekunder. En välbehövlig behandling!

Jag har tagit mig till Sabine Rosén för att förstå hennes arbetsmetoder och vad hon vill förmedla med den Sinnerliga resan till Provence som hon genomför tillsammans med oss på Go Slow Travel. Den första veckan går av stapeln i vår då blommorna knoppar och dofterna är intensiva. Den andra veckan är i höst då vinskörden är i full gång.

Sabine har fem yrkesutbildningar, bara detta visar på hennes otroliga intresse och engagemang i sitt yrke. Det hela startade 1991 med att Sabine blev diplomerad massageterapeut. Efter några månader på de karibiska lyxkryssarna som massör kom Sabine åter till Stockholm och öppnade en butik därhon sålde naturliga hudvårdsprodukter från Provence. Detta varvade hon med sin egen massagepraktik. Under tiden studerade hon även kinesiologi som handlar om kroppens rörelse- och energibalanser. Kinesiologi knyter samman det mer västerländska sättet att iaktta en människa på, där man studerar enskilda delar i detalj av anatomin och fysiologin, och det österländska helhetstänkandet. Utöver detta är Sabine även närings- och fytoterapeut samt akupunktör.

Med denna mångfasetterade utbildning kan hon ge sina patienter en helhetsbehandling som både berör kroppsligt samt själsligt. Hon liknar sin kunskap som att vara tolk mellan olika språk. Hon förstår de olika metoderna och kan kombinera dem för att få bästa resultat.
Sabine strävar åt att ge människor ro i kropp och själ.

Den Sinnerliga resan till Provence
Tänk er lavendelfärgerna, doftande rosor och den sköna vårsolen som värmer din kropp och själ. Dagar fyllda med upplevelser, massage, yoga och möten som är inspirerade av dina sinnen. Föreställ dig ett vackert uppdukat middagsbord med vällagade och smakrika rätter som får avnjutas i lugn och ro. Dina sinnen får andas och fyllas på med ny energi och näring. Du känner att livet är underbart att leva!

För Sabine representerar resan till Provence udden av våra sinnesintryck. Alla sinnen får influenser från naturen omkring oss och maten som serveras på våra tallrikar. De jobbar på fullvarv och förser kroppen med ro och oförglömliga intryck. Sabine vill fylla dig med näring, lust och energi. Hon ser resan som en fantastisk möjlighet att genomföra sitt arbete och förmedla sin kunskap i verkligenheten där dofterna, smakerna, känseln, synen och hörsel får maximera sina möjligheter.

Sabine har en förkärlek till Provence och har haft nära kontakt med hudvårdsproducenter under de åren hon drev sin butik. Hon upplever att i Provence kommer vi nära känslan och dofterna som sträker vår själ och kropp.
Sabine beskriver resan med tre ord. Resan är lustfylld, den är doftande och ger dig guldramen som förgyller vardagen. Livet är så härligt att leva!, säger Sabine. Det får vi tillsammans uppleva i Provence!

Avresedatum:
23-30 maj 2010, 19-26 sept 2010 (8 dagar)
Boende: Chateau Juvenal


Ingår i paketet
- Flyg och transfer t/r
- Boende i dubbelrum med Bad/WC
- Transporter med minibuss hela veckan
- Massagekurser- och övriga kurser
- Utflykter enligt programmet
- Matlagningskurs med fransk kock inkl mat & vin
- Vingårdsbesök
- Middagsbuffé ankomstdagen
- 1 middag på restaurang
- 3 gemensamma middagar på Chateau Juvenal
- Frukost alla dagar
- Lakan, handdukar och städning
- Ciceroner under hela vistelsen, Sabine Rosén och Kiki Palmér

Pris: 18.500kr/person

Läs mer om veckoprogrammet på vår hemsida: http://www.goslowtravel.se/ciceronresor/provence/njutresa/veckoprogram.php

0 kommentarer:

Skicka en kommentar