Go Slow Travel & 19 Glas till Provence

Upplev Provence då landskapet sjuder av liv och rörelse.
Mitt i skördetiden åker Go Slow Travel tillsammans med Peter Bennyson söderut för att ta del av smakerna, dofterna och det provensaliska köket.
Peter är en av ägarna till restaurang 19 Glas, i Gamla Stan, Stockholm.


Vi flyger från Stockholm i mitten av september till Nice och anländer i rättan tid för en god lunch på vägen som leder oss till vårt boende. En vingård som andas traditioner och liv. Här bor vi i vackra rum och nära till det goda köket och inspirerande möten,

Under dagarna besöker vi vingårdar, upplever vinskördar och får provsmaka deras hantverk.

Middagarna tillagar vi tillsammans, inspirerade av säsong, lokala råvaror och smaker som har sina rötter i Provence. Allt i Go Slow-anda! Ingredienserna inhandlar vi under dagarna vid besök hos de lokala slaktarna och grönsaksmarknaderna. I köket lär Peter oss sina färdigheter och knep. Vi se framemot fantastiska möten bland grytor och pannor i smaklökarnas tecken.
Mitt i natten beger vi oss ut till havs för att få uppleva hur fiskebåtarna drar upp sin fångst av havets läckerheter. Frukosten avnjuter vi i soluppgången. Fångsten berikar kvällens middag som vi tillagar och njuter av tillsammans medviner.

Söndagen den 19 september fyller 19 Glas år, 26 månader!
Vi firar denna dag med pompa och ståt!


Resedatum: 17-21 september, 2010
Antal personer: 8
Pris: 19.900kr/pers
Flyg: Arlanda - Nice

Vad ingår i resan?
- Flyg T&R
- 4 nätter på bekvämt och trevligt boende i Provence (Dubbelrum m. badrum*)
- Frukost
- Välkomstmiddag på ankomstdagen
- 4 luncher
- 3 matlagningskvällar med Peter
- 3 vingårdsbesök
- Nattlig fisketur
- Fiskarfrukost i soluppgången med kvällens fångst.

* Enkelrumstillägg: 1.000kr

Definitivt program spikas den 19 mars, 2010!

Ring mig så berättar jag mer om denna fantastiska resa!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar